Inrikes transport

Inrikes transport av gods i hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Dessutom kan vi även transportera dina varor utanför Sveriges gränser.  För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service har vi fasta turer. Med våra fasta turer på dessa sträckor kan vi erbjuda regelbundna samt pålitliga leveranser till dessa destinationer. Oavsett vart ditt gods är påväg, ser vi till att det kommer fram.

Vart ska ditt gods?

Vi levererar ditt gods från norr till söder. Varje vecka kör vi regelbundna turer runt om i södra Sverige. Vi kör till Göteborg, Stockholm, Skåne och Småland och kan stanna på närliggande orter utmed vägen. Vi erbjuder även större leveranser till andra destinationer i Sverige samt till Norge samt Danmark. 

Våra transportsträckor:

Varje vecka kör vi från Tibro till:

  • Göteborg
  • Stockholm
  • Småland
  • Skåne

Om du behöver transportera gods till en plats längs någon av dessa rutter, kan vi smidigt lasta av dina varor på vägen. Självklart kan vi även åka till närliggande städer utmed våra transportsträckor. Vid behov kan vi även erbjuda helbilsleveranser till andra destinationer i Sverige samt till Norge och Danmark.

Behöver du åka till andra destinationer?

Behöver du transporter på andra sträckor än våra fasta turer är vi självklart öppna för att hjälpa dig. För oss är det en självklarhet att kunna vara flexibla i våra transporter för att erbjuda den bästa servicen. Oavsett om det gäller mindre försändelser eller stora godsvolymer, korta eller långa avstånd, och oavsett hur bråttom det är, erbjuder vi smarta och flexibla lösningar för att möta dina specifika krav.

Fordon

Vi har fyra stycken skåpbilar i vår fordonspark, som rymmer 7.2 flakmeter. Max höjd: 2.8 meter. 

Välkommen att kontakta oss med ditt uppdrag!

 0504-129 53

 info@unojohanssonsakeri.se

inrikes transport