inrikes transport

Inrikes transport

Upptäck nya horisonter med Uno Johanssons Åkeri vid din sida för smidig inrikes transport. Vi på Uno Johanssons åkeri arbetar alltid för att ni ska känna er trygga och säkra när er transport är på väg genom Sverige. Dessutom har vi erfarna chaufförer som garanterar att era varor levereras i toppskick, och vi prioriterar kundnöjdhet genom snabba leveranser, trygghet, säkrat gods och trevligt bemötande.

Trygghet

Trygghet för oss innebär ständig service, återkommande leveranser på önskad tid, punktlighet och gott bemötande. Genom att vara är med er under hela vägen, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som säkrar era leveranser och framtid. Dessutom har vi kompetent personal, som har lång erfarenhet av att köra transporter. Vår personal ser till att din last kommer från punkt A till B, på ett tryggt och säkert sätt.

Snabba leveranser

Vi utgår från Tibro, och ser alltid till att dina leveranser kommer fram så snabbt som möjligt- oavsett om ni skickar paket, stycke, EU-pallar eller hela partier. Genom kompetent och erfaren personal, kan ni alltid förvänta er att vi håller vad vi lovar. För oss är det lika viktigt som för dig, att dina inrikes transporter levereras snabbt och enkelt. Dessutom, om något oförutsett skulle hända, kan du alltid känna dig trygg med att vi hör av oss till dig.

Support

Vi värnar om våra kunder och erbjuder därför support när ni behöver hjälp med något. Oavsett om det gäller leverans, villkor eller frågor om partier, kan ni hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss på 0504-129 53 för direkt support eller mejla oss på info@unojohanssonsakeri.se så hjälper vi er.

Inrikes transport
Vi har vår utgångspunkt ifrån Tibro men det stoppar inte oss från att leverera era varor genom hela Sverige på bara några arbetsdagar. Genom att erbjuda leveranser genom hela Sverige, kan du som kund känna dig trygg hos oss. Dessutom levererar vi alltid snabbt och säkert!
  • Några av våra fasta turer är:
   • Tibro-Göteborg
   • Tibro-Stockholm
   • Tibro-Småland
   • Tibro-Skåne.
Självklart åker vi andra sträckor också om ni önskar det. Vi erbjuder även utrikes transporter!
Kontakta oss
Telefon