inrikes transport

Inrikes transporter

Vi på Uno Johanssons åkeri arbetar alltid för att ni ska känna er trygga och säkra när er transport är på väg genom Sverige. Våra erfarna chaufförer garanterar att era varor levereras i toppskick, och vi prioriterar kundnöjdhet genom snabba leveranser, trygghet, säkrat gods och trevligt bemötande.

Trygghet

Trygghet för oss innebär ständig service, återkommande leveranser på önskad tid, punktlighet och bra bemötande. Vi är beslutsamma att vara med er hela vägen och erbjuda skräddarsydda lösningar som säkrar er framtid.

Snabba leveranser

Med utgångspunkt i Tibro levererar vi snabbt oavsett om ni skickar paket, stycke, EU-pallar eller hela partier. Ni kan förvänta er smidig leverans och leveransdagar som håller vad vi lovar.

Support

Vi värnar om våra kunder och erbjuder support när ni behöver hjälp med något, oavsett om det gäller leverans, villkor eller frågor om partier. Tveka inte att kontakta oss på 0504-129 53 för direkt support eller mejla oss på info@unojohanssonsakeri.se så hjälper vi er så snart vi kan.

Transportföretag rikstäckande
Ni som kund kan vara lugn när det kommer till inrikes transport eftersom vi på Uno Johanssons åkeri erbjuder vägtransporter inom hela Sverige. Vi har vår utgångspunkt ifrån Tibro men det stoppar inte oss från att leverera era varor genom hela Sverige på bara några arbetsdagar. Några av våra fasta turer är:
  • Tibro-Göteborg
  • Tibro-Stockholm
  • Tibro-Småland
  • Tibro-Skåne.
Självklart åker vi andra sträckor också om ni önskar det.
Kontakta oss
Telefon