utrikes transport

Utrikes transport

Behöver du leverera någonting till utlandet? Självklart kan vi hjälpa dig med det! Främst kör vi till grannländerna Norge och Danmark. Men vi tillhandahåller transportlösningar i hela Skandinavien, och tar fram den lösning som bäst matchar era behov angående leveranstid och kostnad.’

Våra erfarna chaufförer är vana vid att köra fullastade lastbilar utomlands och hantera flera vändor och partier. För oss är det en självklarhet att kunna vara flexibla i våra transporter för att erbjuda den bästa servicen. Oavsett om det gäller mindre försändelser eller stora godsvolymer, korta eller långa avstånd, och oavsett hur bråttom det är, erbjuder vi smarta och flexibla lösningar för att möta dina specifika krav.

Norge

Eftersom Norge inte är medlem i EU, behöver du ha korrekt dokumentation för tulldeklaration vid transporter dit. Om ni är osäkra på hur tulldeklaration fungerar eller vad som gäller inför transporten, kan ni läsa mer på Tullverkets webbplats. För mer information om vilka varor som får exporteras och vilka som inte får det, besök Norges tullmyndighets webbplats.

Danmark

Vi fraktar till och från Danmark med alla typer av styckegods, pallar, partigods, och containers. Eftersom vi har transporterat varor utrikes i över 50 år, besitter vi kunskapen som krävs för att ni ska få en snabb, smidig och säker leverans. Självklart kan vi leverera ert gods inom hela Danmark och är lyhörda efter era behov och önskemål.