utrikes transport

Utrikes transport

Uno Johanssons åkeri erbjuder inte bara inrikes transporter i Sverige, utan vi tar även emot uppdrag för utrikes transporter till grannländerna Norge och Danmark.Våra erfarna chaufförer är vana vid att köra fullastade lastbilar utomlands och hantera flera vändor och partier. För utrikes transporter använder vi specialbyggda släp som är anpassade för resor över landsgränserna.

Självklart lägger vi stor vikt vid att allt går smidigt och säkert, samt att leveranserna anländer i tid.

Uno Johanssons Åkeri AB står alltid vid er sida när ert gods är på väg till Norge eller Danmark. Kontakta oss enkelt för att boka utrikes transporter eller få svar på generella frågor om er sändning. Ring oss på 0504-129 53 eller skicka ett mejl till info@unojohanssonsakeri.se

Transportföretag rikstäckande

Norge

Eftersom Norge inte är medlem i EU krävs korrekta dokument för tulldeklaration vid transporter dit. Våra chaufförer har gedigen erfarenhet av internationella transporter och prioriterar att allt går smidigt och snabbt med er sändning. Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era leveranser når Norge i tid och i utmärkt skick. Om ni är osäkra på hur tulldeklaration fungerar eller vad som gäller inför transporten, kan ni läsa mer på Tullverkets webbplats. För mer information om vilka varor som får exporteras och vilka som inte får det, besök Norges tullmyndighets webbplats.

Danmark

När ni beställer en utrikes transport till Danmark genom Uno Johanssons Åkeri AB kan ni förvänta er en snabb, smidig och säker leverans, anpassad efter era behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att erbjuda er förstklassiga lösningar och är lyhörda för eventuella behov eller förändringar ni kan ha kring leveransen. Om godset är på väg till Danmark och ni har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på 0504-129 53 för hjälp och information. När ni bokar en transport hämtar en av våra erfarna chaufförer upp ert kolli och påbörjar rutten mot Danmark – alltid snabbt, smidigt och säkert.
Transportföretag rikstäckande
Kontakta oss
Telefon