Emballera

Emballera

Vi på Uno Johanssons Åkeri ger vi er alltid möjlighet att transportera ert gods oavsett om vi väljer att emballera eller inte. Oavsett hur ni väljer att packa, kan ni känna er trygga när ert gods är ute på vägarna. Våra chaufförer har lång erfarenhet och kunskap av att transportera alltifrån möbler till farligt gods. Vilket val som är rätt för dig och dina produkter baseras på flera faktorer som godsets sårbarhet, vikt och form.

Med lång erfarenhet om transporter, har vi hos Uno Johanssons Åkeri, skapat oss en stor kunskap kring vad som är de mest lämpliga sättet för att frakta varor. Om ni känner er osäkra på hur ni ska välja att packa ert gods, kan ni självklart hjälpa er! Tillsammans ser vi till att era produkter levereras pålitligt och säkert.

Emballera eller inte?

Om ni väljer att packa ert gods oemballerat, minskar ni mängden transportemballage i samband med leveranserna. Att packa ert gods oemballerat kan vara ett bra sätt att minska miljöpåverkan och mängden engångsemballage. Dessutom kan det underlätta för personalen vid avyttringen av emballaget. Det kan vara lämpligt att skicka stora och otympliga produkter oemballerade, eftersom dessa kan vara svåra att emballera.

Om ni ska skicka känsliga produkter är det däremot bättre om ni packar ert gods emballerat. Eftersom känsligare produkter, som exempelvis glas, behöver mer skydd vid transporter för att undvika skador. Däremot är det i dessa fall även viktigt att tänka på att emballaget är säkrat ordentligt, med packchips, plast eller liknande material. Emballage fungerar stötdämpande, vilket minskar risken för skador.

 

Emballera

Här kommer en checklista vad du bör tänka på:

  • Packa in föremålen i något som dämpar stötar
  • Använd ordentlig tejp så lådan inte öppnar sig
  • Var försiktig med vissa delar och använd etiketter ifall det är ömtåligt eller annat.
  • Plasta ordentligt
Kontakta oss
Telefon