Vägtransporter

Vägtransport

Ni kanske har upplevt problem med emballageskador när ni bokar vägtransporter, och det kan vara frustrerande när ett åkeri inte hanterar ert värdefulla gods med omsorg.

Vi förstår er oro. Om ni söker ett företag som prioriterar trygghet och säkerhet för era transporter, har ni kommit rätt.

Säkerhet och omsorg
Hos Uno Johanssons åkeri hanterar vi alla typer av gods med stor omsorg och fokus på säkerhet. Vi prioriterar att ert gods är väl skyddat, säkert lastat och i perfekt skick när det anländer till er.

Våra chaufförer är erfarna och har lång erfarenhet av att hantera olika typer av gods. Vi strävar alltid efter att ni ska känna er trygga och säkra när godset är på väg.

Chaufförerna
Det ni kan förvänta er av oss på Uno Johanssons Åkeri är punktlighet, säkerhet, omsorg och ett trevligt bemötande.

Våra chaufförer transporterar dagligen en mängd olika gods, såsom:

  • Olika typer av emballerade varor
  • Helpallar
  • Halvpallar och enskilda objekt
  • Oemballerade gods

Med rätt utbildning, erfarenhet och en positiv inställning från vår sida kan vi garantera att ni inte kommer att bli besvikna.

Flexibla leveranser
På Uno Johanssons Åkeri strävar vi alltid efter att erbjuda säkerhet och trygghet, vilket innebär att vi är flexibla med våra leveranser för att anpassa oss efter era behov.

Som kund kan ni alltid lita på oss, oavsett väder eller situation. Tillsammans kan vi ta fram en skräddarsydd lösning som möter era önskemål och krav.

Transportföretag rikstäckande

För dig som kund

Som företag är vi beslutsamma att alltid sätta er i första hand. Vi prioriterar att ert gods levereras i tid, att processen är smidig och enkel, och att vi alltid är tillgängliga för er om ni behöver hjälp med något. Genom att uppfylla dessa kriterier kan vi garantera att ni blir nöjda och möts av våra chaufförers trevliga bemötande, vilket ger er anledning att le när de anländer med er leverans.
Kontakta oss
Telefon